Oferta speciala – Hogas 35

Ofertă specială!

Apartament de 3 camere cu grădină și boxă cadou!

158.236 euro+TVA

Apartamentul nr 2-3 beneficiază de o boxă cadou!

Apartamentul dispune de o suprafață generoasă de 126.5 mp, venind astfel în întâmpinarea celor care îsi doresc mai mult spațiu. Apartamentul are o compartimentare inteligentă, beneficiază de o grădină de 85 mp și de 2 terase ce însumează 33.2 mp. Acest apartament este singurul de acest tip în ansamblul Hogaș35. Dacă ești o persoană ce dorește să se bucure de intimitate și liniște, acesta este amplasat astfel încât să îți satisfacă pe deplin această necesitate.

Hogaș 35 este situat într-o zonă urbană dar liniștită pe Aleea Calistrat Hogas. Imobilul este poziționat în mod strategic pentru a beneficia de absolut toate serviciile comerciale, transport, parcuri, spital etc. În apropierea imobilului se află parcul Alexandru Ioan Cuza (700 m) și parcul Titanilor. 

Hogaș este complexul rezidențial al celor care iubesc eleganța, dar cauta și un loc de relaxare confortabil, în inima cartierului Titan. Aici vei descoperi un design primitor și aeristit, menit să creeze o atmosferă de bunăstare și împlinire prin fiecare detaliu.

  • Oferta nu include taxele notariale,
  • Oferta este valabila doar pentru apartamentul 2-3,

Formular de contact