Oferta speciala – Hogas 35

Apartament 3 camere cu loc de parcare subteran și boxă cadou

112.000 Eur + TVA

Apartamentul nr 46 beneficiaza de o ofertă specială. Achiziția apartamentului împreună cu un loc de parcare standard, în subteran, îți aduce cadou o boxă. Apartamentul dispune de o compartimentare inteligentă, de suprafață generoasă a holului de acces și a teraselor și vă oferă posibilitatea de a amenaja încăperile cu extremă ușurință. 

Hogas35 este un imobil nou construit, modern, finalizat și cu un regim de înălțime mic, unde confortul, liniștea si armonia se întalnesc la fiecare pas. Hogaș 35 este situat într-o zonă urbană dar liniștită pe Aleea Calistrat Hogas. Imobilul este poziționat în mod strategic pentru a beneficia de absolut toate serviciile comerciale, transport, parcuri, spital etc. În apropierea imobilului se află parcul Alexandru Ioan Cuza (700 m) și parcul Titanilor.

Hogaș este complexul rezidențial al celor care iubesc eleganța, dar cauta și un loc de relaxare confortabil, în inima cartierului Titan. Aici vei descoperi un design primitor și aeristit, menit să creeze o atmosferă de bunăstare și împlinire prin fiecare detaliu.

  • Oferta nu include taxele notariale,
  • Oferta este valabila doar pentru apartamentul 46,
  • Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Formular de contact